23948sdkhjf

Aalborg Lufthavn tabte 65 % af passagererne

Januar og februar stod for cirka 40 procent af de rejsende.

Aalborg Lufthavn kan se tilbage på et 2020 med en passagertilbagegang på 65 procent. Således var der blot 512.500 passagerer igennem terminalen i 2020 mod 1.462.507 i 2019. Januar og februar stod for omkring 40 procent af de rejsende.

- Konsekvenserne af den verdensomspændende pandemi i 2020 har sat voldsomme spor, og vi er desværre ikke på den anden side endnu. Men der er ingen tvivl om, at Aalborg Lufthavn kommer igennem det. Det skyldes ikke mindst de mange dedikerede medarbejdere, der har gjort en ekstra indsats i en svær periode, men også det faktum, at Aalborg Lufthavn, udover at være en international lufthavn, har en stærk indenrigsrute, der binder Danmark sammen og holder erhvervslivet kørende, siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen og fortsætter:

- I 2021 forventer vi at se en større genoplivning af flytrafikken til og fra Aalborg Lufthavn – særligt når vi kommer hen til perioden for skolernes sommerferie. Vi ved, at Aalborg Lufthavn har en stærk position i markedet og at luftfartsbranchen har en stor vilje til at komme på vingerne igen. Dog skal vi nok hen til sommeren 2022, før vi er tilbage til nogenlunde samme niveau som i 2019, slutter Niels Hemmingsen. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11