23948sdkhjf

USTC styrker organisationens HR og kommunikation

Samler alle kommunikations- og HR-funktioner i USTC-gruppen.

USTC-gruppen med hovedsæde i Middelfart samler alle HR- og kommunikation under USTC.

Det sker på bagrund af den gruppens markante fremgang. Det er HR- og kommunikationsafdelingen i Bunker Holding, der udgør fundamentet i den nye samlede HR- og kommunikationsafdeling.

Derfor vil alle nuværende Bunker Holding-medarbejdere i HR & Communications overgå til USTC-organisationen for at danne koncernfælles virksomhedsfunktioner på kommunikations- og HR-området.

Det skal sikre, at hele USTC-gruppen drager fordel af en samlet HR- og kommunikationsafdeling.

- Som ejerfamilie er vi altid på udkig efter tiltag, der kan styrke hele USTC Gruppen ved at finde synergier, ved at arbejde på tværs af vores enheder. Det giver perfekt mening at bringe HR og kommunikation ombord i USTC, således at søsterselskaberne  kan drage fordel af deres erfaring, siger ejer og COO, Nina Østergaard Borris i en pressemeddelelse.

Ny CHRO

Alexander Jaffe, der i øjeblikket er direktør for Group HR & Communications i Bunker

Holding, er udnævnt til Chief Human Resources Officer for USTC.

- Jeg er både stolt og ydmyg over denne nye udfordrende mulighed for at arbejde tættere sammen med USTC-virksomhederne og ejerfamilien. I løbet af de sidste år har hele vores HR & Kommunikationsteam arbejdet hårdt for at professionalisere vores processer, systemer og struktur for at øge vores medarbejders udvikling og ydeevne, siger Alexander A. Jaffe.

USTCs vækst i de senere år har ifølge en pressemeddelelse også skabt en global bevidsthed og øget behov for at strømline ekstern og intern kommunikation samt markedsføring

aktiviteter på tværs af hele koncernen.

Jonas Søndergård, nuværende kommunikationschef, hos Bunker Holding, overtager nu ansvaret for dette ansvar i hele USTC.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109