23948sdkhjf

DSV Panalpina opruster luftfragtskapacitet

Forventningen om øget efterspørgsel i højsæsonen får DSV Panalpina til at skrue op for kapaciteten.

Fra 19. oktober har DSV Panalpina tilføjet New York som destination med delcharter to gange ugentligt fra Belgien i Europa.

Gode Trucking-forbindelser fra New York til terminaler i resten af USA sikrer den videre distribution.

Der tilføjes også en ugentlig returflyvning mellem Luxemburg og Huntsville (Alabama, USA) til Air Charter Networks eksisterende dobbelte ugentlige rotation på denne rute.

Mads Ravn, chef for global luftfragtindkøb hos DSV, forklarer:

- Produktionen stiger på tværs af det transatlantiske, og med mavekapaciteten nede med 50% i forhold til året udvider vi igen DSV Air Charter Network for at imødekomme efterspørgslen. New York vil blive tilføjet denne uge med delcharter to gange ugentligt, og vi udvider vores kapacitet på den arvede DSV Panalpina-rute fra Luxembourg til Huntsville og tilbage med en tredje ugentlig rotation.

DSVs charternetværk tilbyder kontrolleret kapacitet på vigtige handelsbaner og drager fordel af at bruge mindre overbelastede lufthavne som Luxembourg og Huntsville for at sikre hurtigere omlægning på jorden og reducere risikoen for forsinkelser.

Tjenesten er ideel til håndtering af specialfragt såsom lægemidler og medicinsk udstyr, mikrochips, overdimensioneret olie- og gasudstyr, helikoptere, biler, radioaktivt og eksplosivt gods samt varer af høj værdi.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079