23948sdkhjf

Unifeeder køber op

Køber flere feeder- og regionale handelsoperatører gennem ISC-platform.

»Vi er glade for at meddele, at Unifeeder-gruppen gennem vores Unifeeder ISC-platform i dag kan annoncere erhvervelsen af Transworld Feeders FZCO, Avana Logistek Limited, inklusive dets datterselskab Avana Global FZCO, og Transworld Feeders Pvt. Ltd., den containerbaserede indiske kyst- og EXIM-feedertransportvirksomhed i Shreyas Shipping and Logistics Limited, eksklusive skibe og bulkoperationer.

Avana Logistek og Avana Global dækker 60 havne, mens Transworld Feeders og Shreyas Shipping and Logistics dækker 53 havne.

Transworld Feeders og Avana Global blev grundlagt i 1982 og er førende for uafhængige feeder- og NVOCC-operatører (ikke-fartøjsopererende fælles luftfartsselskaber), der tilbyder containerfodringstjenester og regionale handelsløsninger, der forbinder en lang række havne i Mellemøsten, det indiske subkontinent og Fjernøsten med et antal centrale hub-porte i regionen, herunder den centrale hub-port i Jebel Ali (UAE). Samlet håndterer virksomhederne ca. 1,2 mio. TEU årligt,« skriver Unifeeder i en pressemeddelelse.

- Vores styrke ligger i vores stærke kundeforhold, lokal ekspertise og netværk på tværs af det indiske subkontinent, som har gjort det muligt for os at levere et effektivt produkt til markedet. Købet af tre af vores porteføljevirksomheder vil give Unifeeder ISC en robust platform til i fællesskab at levere en mere komplet vifte af løsninger til vores kunder. Vi ser frem til at bygge videre på vores fortsatte arv som et globalt anerkendt uafhængigt skibs- og logistik konglomerat,, udtaler Ramesh S Ramakrishnan, formand for Transworld Group.

Gennem Transworld Feeders og Avana Global har Unifeeder nu opnået en stærk tilstedeværelse mod vest for det indiske subkontinent og komplementerer vores nylige erhvervelse af Feedertech og Perma Shipping, der især har en stærk markedsposition i handlerne mod øst. Gennem Shreyas Shipping og Avana Logistek har Unifeeder nu muligheden for at tilbyde en bredere vifte af indiske baserede dør-til-dør-løsninger.

- Vi er glade for at være forenet med et firma, der deler vores værdier. Transworld Groups aktivt lette forretningsmodel og kontinuerlige mål om at være den foretrukne forretningspartner for logistikløsninger er i perfekt overensstemmelse med Unifeeder's måde at arbejde på. Både Unifeeder Group og Transworld Group har altid søgt de bedste løsninger for vores kunder, og med denne udvidelse vil vi øge logistikfunktionerne i begge grupper, hvilket leverer større fleksibilitet og effektivitet for vores kunder, siger Jesper Kristensen, CEO af Unifeeder Group.

Handlen forventes at afslutte i 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141