23948sdkhjf

Lufthansa åbner luftbro til Kina

Tilbyder 14 ugentlige frekvenser til og fra Shenzhen.

Det tyske luftfragtselskab Lufthansa Cargo tilbyder nu 14 ugentlige luftfragtfrekvenser fra og til Shenzhen, Kina og Frankfurt, Tyskland.

Det første fly – et Airbus A330-300 – afgik fra Shenzhen mandag den 18. maj.

- Som troværdig partner har Lufthansa Cargo spillet en vigtig rolle i den stabile forsyningskæde fra Asien til Tyskland de seneste uger. De nye luftfragtflyvninger fra Shenzhen sikrer, at vi kan gøre denne forsyningskæde endnu mere fleksibel, så hastegods kan komme hurtigt til Tyskland, siger Michael Völlnagel, administrerende direktør i speditionsfirmaet Fiege International Freight Forwarding.

I øjeblikket er alle 17 Lufthansa Cargo fragtfly i kontinuerlig drift, blandt andet for at fragte sundhedsudstyr i hele verden. Fra og til Kinas fastland alene flyver i øjeblikket 15 frekvenser ugentligt med Boeing 777 fragtfly med en standard læssekapacitet på cirka 103 tons.

- For Shenzhen Airport og International Cargo Center Shenzhen er lanceringen af Lufthansa-forbindelsen et yderligere skridt i internationaliseringen af Shenzhen Bao’an Airport. Vi er meget tilfredse med at kunne bidrage til at forsyne Tyskland med presserende sundhedsudstyr som for eksempel masker. Det var en energisk indsats fra alle involverede parter, særligt i lufthavnen, at lancere denne nye forbindelse på blot 14 dage, siger Achim Plücker, managing director hos International Cargo Center Shenzhen. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.101