23948sdkhjf

Aarhus Airport genåbner københavnerrute

SAS letter med to daglige returflyvninger fra 2. juni.

Fra 2. juni kan flypassagerer mellem landets to største byer igen benytte sig af SAS-ruten Aarhus Airport-Københavns Lufthavn.

SAS går fra denne dato på vingerne mellem Aarhus og København med fire daglige afgange fra mandag til fredag og to søndagsafgange.

- Vi har virkelig set frem til at kunne byde passagerne og flyselskaberne velkommen tilbage til Aarhus Airport. Efter den første etape af genåbningen af samfundet har vi fået mange henvendelser fra både private og erhvervsrejsende, som har efterspurgt ruten mellem Aarhus og København, så det er meget glædeligt, at den nu går på vingerne, siger Peer H. Kristensen, administrerende direktør i Aarhus Airport.

SAS starter ud med to daglige returflyvninger mellem Danmarks to største byer, hvilket flyselskabet ser som et strategisk vigtigt led i at understøtte genåbningen af Danmark.

- Vi oplever, at der igen er et stigende behov for indenrigsrejser, og det er helt naturligt at prioritere ruten mellem Aarhus og København. Vi er ikke på det oprindelige niveau på denne rute, men nu er vi i gang med kernen af vores indenrigstrafik igen, så kan vi øge kapaciteten hen ad vejen, siger Simon Pauck Hansen, koncerndirektør i SAS Danmark. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ikea-logistikchef: "Vi må ændre vores forsyningskæder"
Logistikvirksomhed skovler penge ind: “Vi kunne have vækstet endnu mere”
Ny sales manager til DKI Logistics
Kapitalindsprøjtning til Peak Systems
Milliard-opkøb booster transportvirksomhed i USA
Ekspresleverandør har vokseværk

Send til en kollega

0.633