23948sdkhjf

Fly- og postbrancher fornyer aftale

Ny MoU skal sikre udvikling og udvidelse af sikre tjenester.

Den internationale luftfartsorganisation IATA og den internationale postorganisation IPC indgår aftale om at forstærke samarbejdet mellem de to organisationer.

- International e-handel vokser med omkring 20 procent om året, hvilket medfører hurtigt forandrende markedsforhold for fly- og postselskaber. Ved at sikre, at kunder får deres pakker til tiden, mens sikkerheden inden for lufttransport af post fastholdes, er den højeste prioritet for postselskaber og luftfartsselskaber. Samarbejde på tværs af forsyningskæden er et must, og vores forståelsespapir med IPC er et vigtigt skridt mod en styrkelse af vores aktivitet på dette område, siger Alexandre de Juniac, administrerende direktør og generaldirektør i IATA.

Målet for IATA og IPC er at fremme udviklingen og udvidelsen af sikre, tilgængelige og højkvalitets tjenester inden for luftfragt og luftpost for at hjælpe deres medlemmer med at tilbyde kvalitetsløsninger til deres kunder.

- I over 10 år har samarbejdet mellem luftfartsselskaber postoperatører forbedret processerne og øget gennemsigtigheden inden for luftpost. Med denne aftale vil vi yderligere styrke vores forbindelser og opdage yderligere samarbejdsmuligheder og fælles udviklinger. Begge vores sektorer kan vinde ved et forstærket samarbejde, hvad angår konkurrencedygtighed og servicekvalitet. I sidste ende vil denne aftale komme kunderne til gavn gennem mere troværdig og hurtigere levering af grænseoverskridende post og pakker transporteret i luften, siger Holger Winklbauer, administrerende direktør i IPC. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093