23948sdkhjf

PortGround CEIV-certificeret

Handlingvirksomheden kan nu udvide forretningsområdet.

PortGround GmbH, der driver handlingvirksomhed i Leipzig/Halle Airport i det østlige Tyskland, har opnået IATA’s CEIV Pharma certificering.

PortGround er datterselskab af Mitteldeutsche Flughafen AG, der ud over handlingselskabet står bag lufthavnene i Leipzig/Halle og Dresden.

Certificeringen for transport og håndtering af farmaceutiske produkter er noget nær det ypperste kvalitetsstempel, et luftfragtselskab kan opnå. Transport af farmaceutiske produkter via luftfragt kræver en transportkæde, der overholder strenge temperaturkriterier for at sikre den skrøbelige fragt, og CEIV certifikatet (Centre of Excellence for Independent Validators in Pharmaceutical Logistics) fortæller noget om, at er et udtryk for, at selskabet overholder internationale standarder og har investeret i en optimeret logistikkæde, der egner sig til transporten af netop den type gods.

- Takket være CEIV Pharma akkrediteringen udvider vi vores forretningsområde og har nu en fuldt certificeret proces for følsomme medicinalvarer. Det betyder, at vi kan levere et komplet sortiment af håndteringstjenester i Leipzig/Halle Airport fra én enkelt kilde – fra modtagelse af leveringer, forberedelse og opbevaring af gods til lastning på fly, siger Alexander König, managing director hos PortGround GmbH. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.643