23948sdkhjf

Køb og sælg paller online

MyPallet lancerer digital markedsplads.

MyPallet leverer digitale løsninger til emballagekvitteringer, men på baggrund af efterspørgsel fra kunder lancerer IT-virksomheden per 1. februar 2020 nu også en digital markedsplads for handel med paller og anden transportemballage - en neutral B2B markedsplads for hele transportkæden.

”Formålet er åbenhed, gennemsigtighed og effektivitet – en direkte handelsvej mellem udbud og efterspørgsel. En komplimenterende løsning i tråd med vores eksisterende digitale løsning for kontrol og styring af transportemballage”, lyder det fra MyPallet.

Søren Madsen, medstifter af MyPallet, tilføjer over for Transport Tidende:

- Det er et nyskabende produkt, der læner sig op ad vores eksisterende løsning. Kunder tilbydes dermed en ’one-stop’ shop hos MyPallet ved både at kunne foretage en digital handel og samtidig sikre digital styring og kontrol over deres paller og anden transportemballage. MyPallet vil forbinde udbud og efterspørgsel direkte, uden om mellemmand. Det betyder gennemsigtige og lave priser, et højere økonomisk udbytte for både sælger og køber. MyPallet har endvidere en ambition om en højere genanvendelse af transportemballage, da det gøres nemt at frasælge virksomhedens overskudsemballage, som kunne være endt som affald. Den miljømæssige påvirkning i forbindelse med transport mindskes endvidere betragteligt, idet køber og sælger med fordel forbindes inden for sit nærområde. Innovationsfonden har tillige valgt at støtte vores nye tiltag - det ser vi naturligvis som en blåstempling af vores ambition og strategi med denne markedsplads, siger Søren Madsen. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.125