23948sdkhjf

DHL åbner hub i Dubai

Nye logistikkvadratmeter som følge af boomende e-handel.

DHL Express åbner ny hub i Dubai.

Det skriver Transport Intelligence med Khaleej Times/Arabian Business som kilde.

Hubben kommer til at være placeret i Dubai World Central (DWC) i logistikdistriktet Logistics District. Den får en kapacitet på 4.870 kvadratmeter og vil være i stand til at håndtere 2.400 forsendelser i timen og op mod 57.600 forsendelser dagligt.

De nye faciliteter er et resultat af den stigende e-handel, og skal desuden øge effektiviteten i Pick-Up & Delivery afdelingen i Dubai South og forbedre import- og eksporteffektiviteten i Al Maktoum International Airport.

- E-handlen i regionen boomer, og der er efterspørgsel på at levere mere effektiv kundeoplevelser på tværs af vores transportløsninger. Vores nye faciliteter i DWC vil muliggøre indgående og udgående forsendelsesvækst i Dubai South, den nye strategiske hub i Emiratet. Den vil også understøtte lokale e-handlere, online entreprenører og startups ved at gøre dem i stand til at række ud til potentielle globale kunder og forbedre deres e-handels tilbud på det nuværende marked, siger Nour Suliman, administrerende direktør for DHL Express i MENA-regionen, til føromtalte medie. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281