23948sdkhjf

Hurtig transport af farligt gods

Time:matters sætter nye standarder.

Time:matters, datterselskabet af Lufthansa Cargo, der slår sig op på at yde hurtig kurertransport, tilbyder nu også hurtig transport af farligt gods i klasserne 2, 3, 4, 5, 6, 8 og 9, lyder det fra selskabet.

Ifølge Time:matters er der efterspørgsel i branchen om både hurtig og pålidelig transport af farligt gods. Herunder til bilindustrien, luftfart og rumfart, brancherne for maskiner og komponenter samt til helse- og pharmaindustrien.

Alexander Kohnen, administrerende direktør i Time:matters:

- Vi sætter nye standarder i branchen med vores hurtige og sikre transport af farligt gods. Vi er glade for at kunne tilbyde denne service på ti markeder og vi har i sinde at udvide til flere markeder på sigt, siger han.

Farligt gods kan nu transporteres rundt i hele verden på passager- og fragtfly opereret af Lufthansa, Lufthansa Cargo, Austrian Airlines og Brussels Airlines fra i alt ti markeder; Tyskland, USA, Indien, Kina, Hong Kong, Japan, Thailand, Ungarn, Frankrig og Portugal, lyder det.

Lars Krosch, driftsdirektør i Time:matters:

- Maksimal fart og maksimal sikkerhed er ikke gensidigt udelukkende. Kunder drager fordel af vores hurtige fart kombineret med de højeste standarder takket være vore specialuddannede og certificerede medarbejdere, der sikrer en fuldstændig gnidningsfri transportproces på alle lokationer, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078