23948sdkhjf

Blå Danmark til innovationsevent

Stort innovationsevent sætter fokus på shipping.

De næste to dage samles de mest innovative startups, eksperter og førerende virksomheder indenfor fremtidens teknologi til Skandinaviens største innovationsevent i Øksnehallen på Vesterbro i København

Med spændende sceneoptrædener, workshops og internationalt besøg, vil TechBBQ som noget nyt i år gå om bord i Det Blå Danmark. Det glæder Danske Rederier, som ser frem til at deltage på eventets maritime stand.  

- Danmark har mange stærke digitale kompetencer og dygtige startupvirksomheder med gode forretningsidéer, også inden for det maritime område. Det er derfor virkelig interessant, at der i år sættes fokus på det maritime område på Tech BBQ, og vi er rigtig glade for at deltage, siger innovationschef hos Danske Rederier, Asbjørn Overgaard Christiansen.

Det skriver Danske Rederier.

Dagene er fyldt med maritime events. Programmet byder blandt andet på en pitchkonkurrence, hvor fem maritime startupvirksomheder fra Korea skal dyste mod lignende danske virksomheder. Og på hovedscenen vil det blandt andet blive diskuteret, hvordan vi finder vejen til den CO2 neutrale søfart.

Royalt besøg

Dagene byder også på royalt besøg af det danske kronprinspar og det svenske kronprinsessepar, som blandt andet vil besøge den maritime stand, hvor Danske Rederier vil tage imod dem.

Derudover vil der være flere maritime startupvirksomheder. Blandt andet startupvirksomheden SubBlue Robotics der præsenterer en undervandsrobot til rensning af skibsskruer, Marine Performance Systems der med en særlig luftbelægning kan reducere brændstofforbrug på skibe, samt Upteko, hvis autonome drone kan gøre skibsoperationer lettere.

- Jeg er slet ikke i tvivl om, at det bringer stor værdi til rederierne og andre etablerede virksomheder i den maritime sektor at samarbejde om innovative tiltag med startupvirksomheder. De tænker på en anden måde og ser udfordringerne fra en anden vinkel, og så er de tvunget til at være mere effektive, siger Asbjørn Overgaard Christiansen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094