23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på SCMNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Fra jord til bord med minimalt spild

IATA lancerer ny branchecertificering til letfordærvelige produkter.

Den internationale luftfartsorganisation IATA lancerer ny branchecertificering for transport af letfordærvelige produkter – CEIV Fresh (Center for Excellence for Perishable Logistics).

CEIV Fresh-certificeringen bygger primært på kravene opstillet i IATA’s Perishable Cargo Regulations (PCR), lyder det.

- Letfordærvelige produkter er et voksende marked i luftfragten. Det er afgørende at sikre sig, at disse delikate produkter med kort holdbarhed når frem til kunden ufordærvet og med minimalt tab og spild. Afskibere vil blive forsikret i, at CEIV Fresh selskaber opererer til den højeste kvalitet og de højeste standarder inden for transport af letfordærvelige produkter, siger Alexandre de Juniac, topchef i IATA. /anga.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|