23948sdkhjf

TIACA: Et år med vækst og udvikling

Nytårshilsen fra Sebastian Scholte, TIACA.

Nytårshilsen fra Sebastian Scholte, bestyrelsesformand i TIACA (The International Air Cargo Association) og administrerende direktør i hollandske Jan de Rijk Logistics:

”Luftfragtbranchen ser ud til i 2019 at fortsætte på vækst- og udvidelsesstien, selv om den nok virker til at halte lidt sammenlignet med de seneste 12 måneder.

Mange af os i luftfragtbranchen blev fanget på det forkerte ben af sidste års efterspørgsel på lufttransport af gods, hvilket førte til både nye forretningsmuligheder og uventede udfordringer.

Generelt, som et resultat af at være uforberedt, var der længere ventetider end sædvanligt, overbelastning og mangel på kapacitet. I år var alle meget bedre forberedt.

(…).

Sidste år mødte vi mange udfordringer, der muligvis fortsætter med at være tilstedeværende i 2019, som eksempelvis truslen fra en eskalerende handelskrig, protektionisme og stigende politisk ustabilitet i visse dele af kloden.

Vi har også været mødt af mangel på arbejdskraft, hvilket skal løses, såvel som behovet for at branchen bedre tager nye teknologier til sig for at blive mere effektive, gennemsigtige og produktive.

For TIACA har det også været et år med mange forandringer. Vi blev mere globale, end vi nogensinde før har været, og skabte strategiske partnerskaber og alliancer med foreninger og organisationer på næsten alle kontinenter i verden. Vi redefinerede TIACA’s strategi som helhed og tog skridt hen mod at forbedre organisationens økonomiske situation. Vi har skabt en base, hvorfra vi vil fortsætte med at vokse og forblive relevant i et luftfragtunivers i forandring, som vi også vil fortsætte med i det nye år.

(…).

(Denne artikel er også bragt i Transport Tidende nummer 2, 2019).

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125