23948sdkhjf

Ny hangar i Aalborg Lufthavn

Borgmester tog første spadestik.

Billigere eftersyn og på sigt flere destinationer fra Aalborg Lufthavn.

Det er håbet i den nordjyske lufthavn, hvis formand og borgmester for nylig tog første spadestik til en ny hangar, der er en investering i bedre faciliteter til eftersyn og vedligeholdelse af fly i Aalborg Lufthavn.

- Når flyene kan få foretaget eftersyn i Aalborg Lufthavn, bliver det billigere for selskaberne at flyve til og fra Aalborg. Det gør, at de kan tilbyde lavere priser til for eksempel charteroperatørerne, og det skulle gerne resultere i, at vi får nye destinationer, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

Med 2.600 kvadratmeter kan hangaren rumme mellemdistancefly som Boeing B737 og Airbus A329, der bruges til kontinentale flyvninger. Derudover rummer den 350 kvadratmeter kontor- og lagerfaciliteter, hvor et firma med speciale i flyservice har lejet sig ind. Med den nye hangar vil der således altid være faciliteter og mandskab til servicering af flyene i Aalborg Lufthavn.

Hangaren og tilstedeværelsen af en samarbejdspartner med speciale i flyservice vil også have driftsmæssige fordele, idet at der fremover vil være reservedele og en mekaniker i nærheden, så der kan spares tid og dermed mindske forsinkelser, lyder det.

Den nye hangar forventes at stå klar i juli 2019. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082