23948sdkhjf

Oliehavn sikrer sig yderligere finansiering

Kanalen ind til Corpus Christi skal forbedres.

Den store texanske oliehavn Port of Corpus Christi har sikret sig 59 mio. dollars, cirka 387 mio. kr., i yderligere finansiering til forbedring af kanalen.

Det fremgår af U.S. Army Corps of Engineers’ (USACE) ”2019 Work Plan”, der afsætter beløbet til Corpus Christi Ship Channel Improvement Project (CIP).

Med finansieringen kommer de samlede føderale bevillinger til projektet op på 95 mio. dollars. Den anslåede CIP-pris er 360 mio. dollars, hvoraf den føderale regering er ansvarlig for de 230 mio. dollars og Port of Corpus Christi for de resterende 130 mio.

Sean Strawbridge, administrerende direktør i Port of Corpus Christi:

- Tilføjelsen af yderligere Work Plan-midler er endnu en vigtig milepæl imod, at USA bliver nettoeksportør af egen energiproduktion. Udvidelse og uddybning af Corpus Christi Ship Channel bliver virkelighed. Energimarkederne lægger mærke til, at størstedelen af den stigende amerikanske energiproduktion kommer til Corpus Christi og i sidste ende til de globale markeder. Vi forventer, at 2-3 mio. tønder ny råproduktion hver dag kommer vores vej, og vores energiproducerende kunder ved, at vi bygger al den nødvendige infrastruktur til at håndtere disse nye volumener sikkert og ansvarligt, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218