23948sdkhjf

Swipbox nye i Finland

Skal levere 750 pakkebokse på 300 lokationer.

Danske Swipbox er valgt som leverandør af 750 pakkebokse placeret på 300 lokationer over hele Finland til den finske retail-leverandør, Lehtipiste Oy.

Det skriver de to selskaber i en skriftlig meddelelse.

Det er årlige vækstrater på 15-20 procent i antallet af pakkeforsendelser i de fleste europæiske lande, der har skabet behov for nye måder at aflevere og sende pakker på. I Finland lyder startskuddet til opbygningen af et landsdækkende netværk på mere end 700 pakkebokse - fortrinsvis i de større finske byer.

- Vi oplever stor efterspørgsel fra mange af de store markeder, hvor forbrugerne i stigende grad efterspørger løsninger, hvor de nemt og bekvemt kan hente, sende og returnere pakker, når det passer ind i dagligdagen. Derfor er vi naturligvis også glade for at skulle samarbejde med finske Lehtipiste Oy, der har mange års erfaring med levering til de største aktører i detailhandlen i Finland. Løsningen er et åbent netværk, hvilket betyder, at det er muligt at åbne op for mere end én pakkeleverandør, siger Allan Kaczmarek, administrerende direktør i Swipbox.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.3