23948sdkhjf

DFDS skruer op for it i Tyrkiet

Etablerer IT-udviklingscenter i Istanbul.

Sideløbende med udvidelserne af IT-udviklingsafdelingerne i København og Immingham etablerer DFDS nu et IT-udviklingscenter i Istanbul. Det nye center opstår i kølvandet på købet af U.N. Ro-Ro med hovedkvarter i Istanbul og skal beskæftige sig med nye løsninger og app, lyder det fra selskabet.

- Vi har stærkt brug for kvalificerede IT-medarbejdere, da vores fremtidige succes blandt andet beror på vores evne til hele tiden at udvikle de mest effektive kvalitetsløsninger inden for IT og digitalisering. Men da mange virksomheder arbejder i den digitale retning, er der massiv efterspørgsel på IT-udviklere i Danmark og stor konkurrence om at tiltrække den nødvendige ekspertise. Tidligere på året søgte vi 19 IT-udviklere alene til IT-afdelingen i København, og det er så stor en udfordring, at de fleste stillinger stadig er ubesatte. Og da vi vil fortsætte med at udvide vores eksisterende centre, har vi øget ressourcerne til rekruttering af talenter, siger Alexander Kanto, Talent Acquistion Manager i DFDS, og Gert Møller, vice president og CIO, fortsætter:

- Samtidig er det med vores nye forretning i Tyrkiet også oplagt at åbne et IT-center i Istanbul som et supplement til vores udviklingsafdelinger i København og Immingham. Det vil have fokus på nye systemer som blandt andet udvikling af apps, der i dag leveres af eksterne virksomheder, hvilket er en dyr løsning. Vores kollegaer i Istanbul er højt kvalificerede, og det samme høje niveau ser vi også i det lokale IT-miljø. Vi planlægger at ansætte 20 udviklere til det nye IT-center, og vi forventer, at stillingerne vil blive besat hurtigt, fordi vi allerede har en stærk tilstedeværelse, gode faciliteter og en exceptionel ledelse i Istanbul. Udviklingscenteret i Istanbul giver adgang til et nyt, stort område, der giver os fine muligheder for at supplere vores teams og opbygge nye udviklingsteams på områder, der hidtil har været outsourcet, siger Gert Møller.

Centeret vil blive ledet af senior director Jan B. Devrim, som i forvejen leder DFDS’ IT-afdeling i Istanbul. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ikea-logistikchef: "Vi må ændre vores forsyningskæder"
Logistikvirksomhed skovler penge ind: “Vi kunne have vækstet endnu mere”
Ny sales manager til DKI Logistics
Kapitalindsprøjtning til Peak Systems
Milliard-opkøb booster transportvirksomhed i USA
Ekspresleverandør har vokseværk

Send til en kollega

0.094