23948sdkhjf

GLS på opkøb i Canada

GLS har overtaget pakkeservicevirksomheden Dicom Canada.

General Logistics Systems (GLS) har meddelt, at man har købt den canadiske pakkeserviceudbyder Dicom Canada af Wind Point Partners, en private equity-virksomhed med hovedsæde i Chicago.

Dicom Canada tilbyder hovedsageligt B2B-pakkeservices, og virksomheden opererer over hele Canada, med hovedvægt på de østlige provinser Ontario og Quebec.

Canada er verdens tiendestørste økonomi, og Ontario og Quebec udgør 57 procent af landets BNP. Dicom Canada er ifølge GLS godt positioneret til at udnytte væksttendenserne i disse markeder, og GLS får dermed en allerede etableret markedsposition i denne økonomiske vækstregion.

Dicom Canada tilbyder landevejsbaseret pakke-, fragt- og logistiktjenester. Virksomheden driver et netværk på 28 depoter og samarbejder med partnere over hele Canada på at tilbyde logistikserviceydelser på tværs af Canada. Dicom Canada har over de seneste år haft en god vækst på både omsætning og overskud. Akkvisitionen omfatter ikke den amerikanske del af Dicom Canada.

Rico Back, Chief Executive Officer Royal Mail Group, forklarer:

- Denne akkvisition er helt i tråd med GLS’ strategi om at udvide sine vækstområder udenfor Europa via målrettede og fokuserede akkvisitioner. Med en stærk repræsentation i det østlige Canada og et primært fokus på B2B-segmentet ligner Dicom Canadas forretningsmodel meget GLS’, hvor man tilbyder førsteklasses levering af høj kvalitet, baseret på pålidelighed og en udtalt kundetilfredshed.

GLS overtager virksomheden uden gæld og likvider til en samlet pris af 360 mio. CAD (ca. 238 mio. EUR). Dicom Canada har i de seneste 12 måneder indtil 30. juni 2018 en omsætning på 233 mio. CAD. Overtagelsen kræver ingen godkendelse af de regulatoriske myndigheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.797