23948sdkhjf

DSV opruster på e-handelsfronten

Køber hollandske S&H, der tilbyder multi-channel fulfilment.

Der er ingen ende i sigte for væksten i e-handlen, der bliver et stadigt vigtigere segment i international transport og logistik.

DSV A/S styrker nu sin position på e-handels-markedet med opkøbet af hollandske S&H, der har opbygget en betydelig ekspertise inden for såkaldt multi-channel fulfilment.

Det vil sige, at selskabet tilbyder en bred vifte af services til e-handelsbutikkker, fra warehousing og logistik, over betaling, distribution til detailhandelskunder, sofistikerede og fleksible it-systemer og web support og call center-services.

- S&H har bevist, at selskabet mestrer disciplinen product fulfilment i Benelux-området, og vi er derfor glade for at kunne annoncere, at S&H nu er en del af DSV-gruppen, siger Brian Ejsing, der er CEO for DSV’s Solutions-division. og tilføjer:

- Vi har været på udkig efter en passende tilføjelse til vores kapaciteter inden for e-handel, specifikt inden for multichannel. S&H passer rigtigt godt til DSV og vi glæder os til at kunne udnytte den ekspertise, som S&H har opbygget på dette felt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063