23948sdkhjf

Flotte jubilæer i Padborg

H. P. Therkelsen fejrede 2 x 50 års medarbejderjubilæer.

Det er yderst sjældent, at to medarbejdere i samme virksomhed på samme tid kan fejre 50 års jubilæum.

Det var ikke desto mindre, hvad der skete i går onsdag, da transportvirksomheden fejrede, at økonomiassistent Ursula Fischer og administrationsmedarbejder Werner Hansen begge kunne fejre 50 års medarbejderjubilæum.

Desuden sker det samtidig med, at H. P. Therkelsen fejrer virksomhedens 100 års jubilæum.

- Faktisk er vi flere generationer, der har nydt godt af Ursula Fischers og Werner Hansens arbejdskraft. Det giver en fantastisk tryghed og stabilitet i driften at have to så rutinerede og dygtige medarbejdere bag sig, siger Mogens og Peter Therkelsen fra ledelsen i den Padborg-baserede virksomhed.

- Ursula blev i sin tid en del virksomheden, da min far med HPT tilbage i 1990 overtog Padborg Transit. Og Werner blev tilbage i 1968 ansat af min bedstefar. Så, jeg kan kun sige, at mit fædrene ophav har været god til at spotte de gode medarbejdere, siger Peter Therkelsen.

- Der er sket mangt og meget gennem de mange år. Dengang jeg startede, foregik det hele jo ved at skrive i hånden, og nu udføres de fleste arbejdsopgaver elektronisk. Det har været vildt spændende at følge med i denne udvikling, siger Ursula Fischer og hendes med-jubilar tilføjer:

- Nej, det har bestemt ikke været kedeligt De seneste 50 år har været en rejse, hvor ansvar og beføjelser fulgte i takt med egen udvikling. Hele vejen igennem har jeg nydt at være på en fantastisk arbejdsplads, med søde kollegaer og dygtige chefer, siger Werner Hansen.

Det helt specielle 100 års jubilæum blev fejret sammen med kollegaerne, hvor den danske generalkonsul i Flensborg Kim Andersen stod for uddeling af ”Den Kongelige Belønningsmedalje med Krone”.

Fra venstre: Mogens Therkelsen, Werner Hansen, generalkonsul Kim Andersen, Ursula Fischer og Peter Therkelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125