23948sdkhjf

Ny blå stykgodsrute til Vestnorge

Hirtshals Havn får ny forbindelse til Vestnorge.

Hirtshals Havn kunne byde endnu en ny rute velkommen, da stykgods- og containerskibet M/V "With Frohavet", anløb havnen for første gang tidligt mandag den 30. juli.

Den nye rute sejler mellem det norske vestland og Hirtshals Havn.

Det skriver Hirtshals Havn.

Det er det norske rederi Egil Ulvan Rederi AS, der i samarbejde med Blue Water Shipping åbner ruten, for dermed at kunne servicere det norske vestland med en effektiv forbindelse til det europæiske kontinent via Hirtshals. På rundturssejladsen anløber ruten 13 havne i Norge foruden Hirtshals Havn i Danmark.

Direktør for Reefer Logistics Road i Blue Water Shipping Bent Rasmussen udtrykker sin tilfredshed med opstart af ruten:

- Vi har arbejdet intenst med ruteoplægget i nogen tid, og derfor er det naturligvis tilfredsstillende at se, at vi nu kan åbne ruten i samarbejde med Egil Ulvan Rederi AS. Vores hovedfokus ligger på transport af alt gods, der kan flyttes med skib, dvs. stykgods, lystbåde/special løft og fødevarer.

Udsigt til højere frekvens 

Ruten mellem de 14 havne besejles i den indledende fase kun med stykgods- og containerskibet M/V "With Frohavet", men på sigt er det planen, at også M/V "Kristian With" skal sættes ind på ruten. Hermed vil ruten få en højere frekvens, som gør ruten endnu mere attraktiv i fragtmarkedet.

Ved M/V "With Frohavet"'s første anløb af Hirtshals Havn på den nye rute blev skibet budt velkommen af Bent Rasmussen fra Blue Water Shipping og vagthavende havneassistent Tommy Grønkjær fra Hirtshals Havn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095