23948sdkhjf

Ny multitøndevender fra Logitrans

Ny multitøndevender løser håndteringen af forskellige tønder.

Logitrans A/S – dansk producent af udstyr til intern materialehåndtering – lancerer nu et nyt produkt til håndtering af en lang række af forskellige tønder. Den nye Multitøndevender kan håndtere stål- og plastiktønder med diametre fra Ø300 til Ø600.

- Vi har i lang tid haft en tøndevender i vores produktprogram, som kan håndtere specifikke tøndestørrelser. Vi har imidlertid opdaget, at mange virksomheder har brug for at håndtere forskellige tønder, ofte i samme arbejdsproces. Når dette kan gøres med en og samme tøndevender bliver arbejdet både smartere, hurtigere og mere kostbesparende. Derfor har vi designet den nye Multitøndevender, siger Gitte Kirkegaard, CEO hos Logitrans.

Den nye Multitøndevender fra Logitrans kan fås monteret på både stablere med elektrisk og manuel fremdrift. Begge modeller har elektrisk rotation og elektrisk åbne-/lukkefunktion. Begge modeller fås ligeledes med skræveben, som øger stabiliteten.

Logitrans tilbyder også tøndevendere, som kan løfte/dreje specifikke tønder af både stål og plastic op til 360º, og specielle tøndegafler, som kan transportere vandrette tønder og papirruller.

Logitrans-produkterne forhandles i Danmark af NP Trucks med afdelinger

i Horsens og Roskilde.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11