23948sdkhjf

Kender du nogen?

Sidste chance for at indstille kandidater til Danish Transport Award.

Deadline for at indstille kandidater til Danish Transport Award 2018 udløber fredag den 2. februar 2018. Der er indtil videre indstillet 25 virksomheder og medarbejdere, men der er plads til mange flere kandidater.

Det er ved at være sidste udkald, hvis man vil indstille en kollega eller en virksomhed til Danish Transport Award 2018. For fristen udløber fredag den 2. februar 2018.

På nuværende tidspunkt er der 25 indstillinger til de to kategorier, men der er plads til mange flere kandidater, for Danish Transport Award 2018 leder efter transport- og logistikvirksomheder samt medarbejdere, der går foran og bidrager til at skabe vækst og arbejdspladser i Danmark.

Danish Transport Award gives i to kategorier med præmier for i alt 60.000 kroner. Virksomhedsvinderen modtager 40.000 kroner, mens vinderen af medarbejderprisen modtager 20.000 kroner.

Vind en rejse Der er måske også en præmie til dig, for blandt alle de indstillinger, der laves, trækker vi lod om et rejsegavekort til en storbyferie i Europa til en værdi på 2.395 kroner. Det sker via Rejserouletten, hvor man skal spinne rouletten for at komme til en europæisk storby med fly (tur/retur) og to overnatninger for to personer på et trestjernet hotel.

Kom med en indstilling:

Det tager kun fem minutter at lave en indstilling ved at følge linket herunder, hvor man også kan læse meget mere om Danish Transport Award 2018:

http://www.itd.dk/aktiviteter/danish-transport-award

Fakta:

Danish Transport Award 2018 bliver uddelt den 14. april 2018 på Odeon i Odense i forbindelse med ITD’s generalforsamling, årsdag og festaften.

Modtagere af Danish Transport Award 2018 skal findes blandt ITD-medlemmerne og deres ansatte.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nye beregninger: Endnu en bombe sprænger under mærsk-motorvejen
Mens transportsektoren skriger på arbejdskraft: Bøvl med køreprøver skaber flaskehals
TikTok saver i modebranchens lange forsyningskæder
Panamakanalen i alarmberedskab: Skibstrafikken truet af tørke
Hurtigere i gang med ny lagerautomat fra Knapp
Politikere frygter at Femern-forbindelsen bliver mest for lastbiler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093