23948sdkhjf

ITD mødte Vestager

ITD drøftede vejpakke med EU-kommissær Margrethe Vestager.

De pågående vejpakkeforhandlinger i EU var på dagsordenen, da ITD tirsdag den 23. januar 2018 mødtes med EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager.

Forhandlingerne om EU's vejpakke er i fuld gang, og i den anledning mødtes ITD med EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager i Bruxelles.

På mødet fremlagde ITD blandt andet sin store bekymring for Kommissionens forslag i vejpakken om at lade internationale transporter være omfattet af udstationeringsdirektivet. ITD præsenterede også Margrethe Vestager for den deklaration, hvor ITD har samlet organisationer fra 18 EU-medlemslande imod udstationering på internationale transporter.

- Vi er glade for at få mulighed for at bringe vores bekymringer for dele af vejpakken videre til Margrethe Vestager, så hun er klædt på til de interne drøftelser om emnet i Kommissionen. Vi oplevede en positiv og lydhør kommissær, som interesserede sig for transportbranchens vilkår i Europa og for fair konkurrencevilkår i branchen, siger administrerende direktør i ITD, Carina Christensen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nye beregninger: Endnu en bombe sprænger under mærsk-motorvejen
Mens transportsektoren skriger på arbejdskraft: Bøvl med køreprøver skaber flaskehals
TikTok saver i modebranchens lange forsyningskæder
Panamakanalen i alarmberedskab: Skibstrafikken truet af tørke
Hurtigere i gang med ny lagerautomat fra Knapp
Politikere frygter at Femern-forbindelsen bliver mest for lastbiler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078