23948sdkhjf

ABAX hædret på transportmesse

Elektronisk kørebog anerkendt.

På første dag af Intertraffic-udstillingen i Shanghai, at blev der sendt en pris helt til Norden, da ABAX modtog ’Excellent Solution’ -prisen for sin elektroniske kørebog Triplog, der automatisk registrerer alle køretøjets turer via GPS.

Kriterierne for at modtage prisen er, at den specifikke løsning skal være stabil, pålidelig, let at bruge og yderst effektiv. Derudover skal den kunne anvendes bredt. Sammenlignet med andre løsninger skal det vindende projekt være innovativt og kunne skabe både sociale og økonomiske fordele foruden god feedback fra kunderne.

-Det er rigtige gode nyheder og en fantastisk dag for alle os, der arbejder i ABAX. Intertraffic China er en af de største transportudstillinger i verden, og vi er utroligt stolte over, at vores teknologi har vundet prisen for ’Excellent Solution’, fortæller Petter Quinsgaard, CEO i ABAX Group.

Anerkendt i hele verden giver danske fordele

ITS Asia Intertraffic China er en af de største transportudstillinger i verden med mere end 500 udstillere og 35.000 besøgende. Udstillingen blev afholdt den 4. - 6. maj i Shanghai New International Expo Centre. Derudover kommer Intertraffic-udstillingen også forbi Istanbul, Mexico og Amsterdam inden for det næste år. Selvom prisen er hentet i Kina, giver det også ringe i vandet på det danske marked, forklarer CEO i ABAX Danmark, Pam Singh.

-Det er en fantastisk anerkendelse, at vores løsning bliver præmieret på en af de allerstørste transportmesser. I sidste ende vil det altid komme vores kunder til gode, at produkterne bruges af så mange mennesker verden over, så det konstant bliver kvalitetstestet mod konkurrenter i hele verden. Prisen vidner om, at ABAX har øje for at udvikle de løsninger, som virksomheder verden over efterspørger, forklarer Pam Singh og suppleres af COO i ABAX Group, Bjørn Erik Helgeland:

-Det er altid sjovt at vinde priser og trofæer, men det vigtigste er, at vi tør være innovative. Især når det handler om ny teknologi og vækst i nye markeder. Vi er taknemmelige og ydmyge overfor den anerkendelse, vi har modtaget i Kina. Vi har et ambitiøst mål om at være nummer et i telematikindustrien, og denne pris giver os inspiration til det vigtige arbejde, vi har foran os, siger han.

ABAX Danmark har hovedkontor i København og oplever i disse år stor vækst på det danske marked. Foruden prisen på ITS Asia Intertraffic China er ABAX i 2016 også blevet hædret som det hurtigst voksende telematikselskab i Europa. /mb

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vognmænd varsler flere aktioner
Disruption: Vi er alle i samme båd
Geodis på opkøb i Schweiz
Kæmpe logistikcenter slår dørene op for virksomhederne
Postnord ser fordobling af svindel-beskeder
DSV donerer udstyr for millioner til Ukraine

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078