23948sdkhjf

Job og uddannelser præsenteres

En transportmesse lidt udover det sædvanlige.

I weekenden d. 19.-20. maj inviterer Padborg Transportcenter til messe i Padborg. Ud over at blive præsenteret for teknologi og lastbiler, får de besøgende indblik i uddannelses- og jobmuligheder i branchen.

-Ofte er sådanne messer meget statiske, så derfor har vi tænkt over et nyt koncept, siger Poul Linnet, en af otte frivillige arrangører, der planlægger og organiserer messen i Padborg Transportcenters regi. I planlægningen sætter arrangørerne stor pris på en indbydende og hyggelig atmosfære på messen, så alle besøgende får en god oplevelse.

-Vi har indrettet vores store messe område hos Nagel - Thorsvej 19 - Padborg, lidt anderledes. I midten etableres en markedsplads, som er udstillingens hjerte. Her sørger den lokale restauratør Krusmølle for en fantastisk atmosfære og byder på mange lækkerier.

Rundt omkring præsenterer de forskellige virksomheder deres køretøjer, trailere, transportsystemer og meget mere.

I Padborg finder man alt relateret til transport- og logistikbranchen. Værksteder, dækservice, varehuse, lastbilforhandlere, virksomheder, der sætter bogstaver og logo på lastbiler og så videre. En by, der lever af transport og byder på alt det, der er brug for - døgnet rundt. Vi er meget stolte over, at vi kan præsentere netop dette på udstillingen, siger medarrangøren.

Et telt fuld af fremtid

Ud over de større virksomheders udstillinger er der et telt, som er reserveret til   uddannelsesinstitutioner, jobcentre m.m.

-Vi er nødt til at tænke på fremtiden. I dette telt præsenterer forskellige institutioner deres uddannelser og de besøgende kan på pladsen få informationer om præcis den branche, de er interesseret i, fortæller Poul Linnet, der selv har været aktiv i dæk-branchen i mange år. Denne store præsentation er kun mulig, fordi vi støttes af mange virksomheder og lokale politikere, både fra tysk og dansk side, som ønsker at gøre denne messe til noget meget specielt. /mb

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vognmænd varsler flere aktioner
Disruption: Vi er alle i samme båd
Geodis på opkøb i Schweiz
Kæmpe logistikcenter slår dørene op for virksomhederne
Postnord ser fordobling af svindel-beskeder
DSV donerer udstyr for millioner til Ukraine

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078