23948sdkhjf

Jørgen Bertelsen Transport og Capekica fusionerer

For at styrke effektiviteten og gøre samarbejdet med kunderne endnu lettere bliver firmaerne Jørgen Bertelsen Transport ApS og Capekica International Spedition slået sammen.

For at styrke effektiviteten og gøre samarbejdet med kunderne endnu lettere bliver firmaerne Jørgen Bertelsen Transport ApS og Capekica International Spedition slået sammen.



De to store transportfirmaer har hele tiden haft samme ejerkreds, og derfor sker sammenlægningen som en naturlig følge af tæt samarbejde gennem mange år.

- Den eneste forskel som vores kunder og samarbejdspartnere vil bemærke, er den øgede smidighed og fleksibilitet, vi kan tilbyde med alle kompetencer samlet under ét tag, siger direktør Jørgen Bertelsen.

Samme serviceniveau og kvalitet

Der er flere grunde til, at sammenlægningen af firmaerne kan foregå problemfrit. Eksempelvis er firmaet bygget op omkring de samme kerneværdier, der tæller et unikt serviceniveau, overholdelse af leveringstider samt konkurrencedygtige priser.

Derudover er der i begge firmaer fokus på høj faglighed og ordnede forhold.

Jørgen Bertelsen:

- Vi er stolte af at være et dansk firma, og det bliver der ikke ændret på. Vi vil fortsat udelukkende køre i danskregistrerede biler og med dansktalende chauffører, som begge firmaer hele tiden har været kendt for. Det er på den måde, vi kan sikre vores kunder en service helt i top samt ordnede forhold for vores ansatte og kunder, tilføjer direktøren for Danmarks eneste BRC-certificerede transportfirma.

BRC-certificeret

Både Jørgen Bertelsen Transport og Capekica er som de eneste transportfirmaer i Danmark blevet BRC-certificeret. Det er altså to firmaer, der lever op til de højeste europæiske standarder inden for hygiejne og sikkerhed ved fødevaretransport, der nu går sammen.

Det ”nye” Jørgen Bertelsen Transport fokuserer også fremover på import og eksport i hele Europa, som det har været tilfældet i mere end 15 år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062