23948sdkhjf

Finn Bjerremand Andersen til DTL

DTL ansætter pr. 3. februar 2014 Finn Bjerremand Andersen, Fredericia, som teknisk konsulent.

DTL ansætter pr. 3. februar 2014 Finn Bjerremand Andersen, Fredericia, som teknisk konsulent.



Finn Bjerremand Andersen har siden år 2000 arbejdet med testkørsel, beskrivelse af transportmateriel og transportstof for de to transportblade Danmarks Transport- Tidende og Trans Inform.

Oprindelig har Finn Bjerremand Andersen, der er uddannet bjærger ved forsvaret, og som er merkonom i transport/logistik og personaleadministration, været eksportchauffør, selvstændig vognmand og disponent i flere specialtransportvirksomheder.

Sideløbende har han i perioden 1985 til 1997 været sekretær i en erfagruppe for eksportvognmænd og har for transportpressen testkørt nye lastbiler siden 1987.

Finn Bjerremand Andersen tiltræder stillingen hos DTL 3. februar 2014 og bliver tilknyttet DTLs erhvervspolitiske afdeling under ledelse af DTLs erhvervspolitiske chef Ove Holm.

Finn Bjerremand skal blandt andet arbejde med tekniske høringssager, medlemsservice på lastbilteknik, DTLs KranBlok-erfagruppe, test af lastbiler og tekniske artikler til DTL Magasinet.

- Finn Bjerremand er en kendt og respekteret mand i vognmandserhvervet, og jeg er sikker på, at DTL og DTLs medlemmer vil få stor glæde af hans store viden om lastbilteknik, udtaler DTLs adm. direktør Erik Østergaard.

Det uventede jobtilbud hos DTL dukkede op, da DTL's tidligere konsulent Hans Skat døde 59 år gammel i slutningen af november.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172