23948sdkhjf

Syv nye tippeladstrailere til Sønderjylland

Fireakslede tippeladstrailere med rullepresenning til Meldgaard.

Fireakslede tippeladstrailere med rullepresenning til Meldgaard.



Meldgaard Transport A/S i Aabenraa har netop fået leveret syv nye tippeladstrailere.

De nye trailere, alle af mærket AMT og leveret af MTDK A/S, Randers, omfatter fire modeller på 36 kubikmeter, to på 60 kubikmeter samt en model på 60 kubikmeter med kombibagdøre.

Samtlige trailere er udstyret med BPW-aksler med tromlebremser, hvor de tre forreste aksler er faste, mens den bagerste aksel er selvsporende. Desuden er der bogielift på både forreste og bagerste aksel.

På de seks førstnævnte trailere er tipkassen beklædt med plast i bund og på sider. Samtidig er der på toppen monteret automatisk rullepresenning fra Spørring Karrosserifabrik.

Rullepresenningen er den nye model ECO-top, der løfter sig 30 cm. bag ved aflæsning, så aflæsningshøjden under automatpresenningen bliver op til 25 procent større.

Den sidste tiptrailer med kombibagdøre har næsten de samme specifikationer som de øvrige. Dog er bunden, i stedet for plastikbelægning, udstyret med en ekstra Hardox 400 plade i 3 mm. i hele trailerens længde samt en meter op af siderne og på forendens indvendige del.

Bagenden er en svingbar bagdør, der kan åbnes til højre side.

Trailerne er alle den nye generation fra AMT med indbygget kryds og forstærket chassis.

Meldgaard Transport råder over flere forskellige tippeladssættevogne i varierende størrelser og har stor erfaring i transport af bulkprodukter, blandt andet sand, sten, grus, korn, foderstoffer, asfalt, slagger, aske o.s.v.

MTDK-foto med fire af de nye AMT-tippeladstrailere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063