23948sdkhjf

DAF CF nr. 2.000 samlet i Taiwan

DAF CF nr. 2.000 er rullet af det lokale samlebånd på FASC – Formosa Automobile Sales Corporation - i Taiwan.

DAF CF nr. 2.000 er rullet af det lokale samlebånd på FASC – Formosa Automobile Sales Corporation - i Taiwan.



DAF har været aktiv i Taiwan siden 2006, og er ifølge DAF selv markedsleder blandt de europæiske mærker.

På det hurtigt voksende taiwanske lastbilmarked er interessen for vest-europæiske lastbiler også steget markant. Prognoser for 2014 indikerer, at Taiwan vil registrere mere end 2.500 lastbiler i det tunge segment (over 50 ton), sammenlignet med 800 køretøjer i 2010.

Formosa Automobile Sales Corporation er ansvarlig for markedsføring og salg af DAF lastbiler i Taiwan ligesom samlingen af lastbilerne foregår lokalt.

- Med mere end 700 biler leveret i 2013 og en markedsandel på 31,8 pct. i det tunge segment, er DAF det førende europæiske lastbilmærke i Taiwan, forklarer Seiko Chen, bestyrelsesformand for FASC .

DAF leverer to- og tre-akslede CF85 trækkere og forvogne til det taiwanske marked.

- CF kombinerer lavt brændstofforbrug med høj driftssikkerhed og enestående chaufførkomfort. I Taiwan anvendes CF-serien hovedsageligt til tank- og containertransport samt i byggesektoren, fortsætter Seiko Chen.

Han oplyser, at mulighederne for at markedsføre DAF XF105 til langdistance- og tungtransport undersøges i øjeblikket.

LF til distribution

Udover CF har FASC fra og med 2013 også samlet to versioner af den populære LF distributionslastbil: 12 tons LF45 og 17 tons LF55.

Hver uge samler FASC i gennemsnit 15 CF lastbiler fra "SKD" (”semi-knocked-down”) emballager, som er sendt fra DAF Trucks i Eindhoven i Holland og Leyland i England til Taipei. FASC montage-medarbejdere er uddannet af DAF.

- Samlingen af CF lastbil nr. 2.000 i Taiwan er en ny milepæl i vores samarbejde med FASC - og det er en, vi er utroligt stolte af, udtaler Michiel Kuijs, administrerende direktør for Sales Operations hos DAF Trucks N.V.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062