23948sdkhjf

Udstyrsproducent fortsætter fremgangen i Afrika

Stor afsætning af frontgitre til lastvogne på det store kontinent

Stor afsætning af frontgitre til lastvogne på det store kontinent



I løbet af året har den svenske producent af kængurugitre, Trux leveret over 250 gitre i Afrika og som afslutning på det fremgangsrige år, skal der leveres yderligere 50 gitre til det afrikanske kontinent.

For Trux, som fremstiller lygtebøjler og frontgitre i aluminium til tunge lastvogne, slutter året præcis som det begyndte – rigtig godt. I januar fik virksomheden en ordre på 50 frontgitre til Scanias G-serie og nu i de kommende dage skal 50 Offroad-produkter sendes af sted til den samme kunde i Tanzania.

-Det er skønt at blive rost af Scania Tanzania Ltd. og igen få lov til at levere vore produkter til dem, udtaler Hasse Olsson, der afdelingsleder ved Trux i Ljusdal, og fortsætter,

- I lang tid har vi været klar over at Afrika ville blive et vigtigt marked for os, men vi havde nok ikke rigtig regnet med at det sådan skulle tage fart i det snart forløbne år og vi ser positivt på en fortsat stigning i 2014.

Scania Tanzania Ltd leverer cirka 100 lastbiler om året i landet, hvor af mange udstyres med Trux Offroad-frontgitter.

Trux AB er markedsleder i Europa, indenfor feltet frontmonteret sikkerhedsudstyr til tunge lastvogne. Virksomheden blev grundlagt i 1986 og de største enkelte markeder er Sverige, Norge og Tyskland.

Trux AB ligger i Ljusdal i det naturskønne Hälsingland, midt i Sverige og indgår i Mekanotjänst Holding AB som årligt omstætter ca. 420 mil. skr.

Afdelingsleder ved Trux i Ljusdal, Hasse Olsson, ved et kængurugitter (Foto: Trux)

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078