23948sdkhjf

Færre spor på Vejlefjordbroen frem til sommer 2013

Vejlefjordbroen skal i forbindelse med udbygningen af E45 mellem Skærup og Vejle udstyres med støj- og vindskærme.

Vejlefjordbroen skal i forbindelse med udbygningen af E45 mellem Skærup og Vejle udstyres med støj- og vindskærme.



For at entreprenøren kan udføre arbejdet, bliver det nødvendigt at lukke det sydgående ”Vejlespor” fra Vejle Nord (til- og frakørsel 60) henover broen og frem til Vejle Syd (til- og frakørsel 61).

Som tidsplanen ser ud nu, vil Vejlesporet være lukket fra mandag den 7. januar klokken 20.00 2013 frem til juni 2013. Imens sporet er lukket, vil entreprenøren montere støj- og vindskærme på hele broens vestlige side.

Arbejdet med skærmene på den anden - østlige - side af broen går i gang i løbet af foråret. Det nordgående Vejlespor vil da ligeledes blive spærret for trafik fra Vejle Syd (til- og frakørsel 61) frem til lige efter broen. Vejdirektoratet vil informere om den endelige dato for lukningen i god tid.

Trafikanterne vil i en periode derfor kun have fire spor at køre på – to i hver retning. Trafikanterne skal være opmærksomme på en maksimumhastighed på 80 km/t på hele strækningen.

Vejdirektoratet og entreprenøren har stort fokus på, at generne for trafikanterne bliver så kortvarige som muligt, og vil derfor løbende forsøge at gøre arbejdsperioden kortere. Vejdirektoratet informerer om ændringerne i tidsplanen, når de kendes.

De nye støj- og vindskærme vil dels beskytte lokalområdet mod trafikstøj fra broen og dels gøre turen over broen mere sikker, da generne fra kraftig blæst fremover bliver begrænset af skærmen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064