23948sdkhjf

ColliCare Logistics etableret i Danmark

ColliCare Logistics ApS, som ledes af Henrik Nielsen, blev etableret sent i 2012.

ColliCare Logistics ApS, som ledes af Henrik Nielsen, blev etableret sent i 2012.



Henrik har erfaring fra transport & logistik branchen gennem sin stilling hos Blue Water Shipping gennem 14 år. ColliCare Danmark vil tilbyde et komplet sortiment af transport-og logistikydelser, nationalt og internationalt. Nogle af Skandinaviens største importører og logistik købere er allerede på ColliCares kundeliste.

Etableringen i Danmark fuldender trekanten Norge-Sverige-Danmark, og det giver gode muligheder for at koordinere services.

- Med de mange services som ColliCare Logistics tilbyder, ser jeg mange nye muligheder til de danske transportkøbere. ColliCare Logistics har allerede stor succes med, at udvikle nye systemer og muligheder sammen med kunden, det skal vi arbejde videre med i Danmark, siger adm. direktør Henrik Nielsen

- Det er fortsat mit indtryk at mange danske virksomheder værdsætter et højt serviceniveau, og her kommer ColliCare Logistics passende ind i billedet.

ColliCare er en hurtigt voksende virksomhed og udfordrer de største logistik udbydere. Udover hovedkontoret samt flere filialer i Norge, har selskabet filialer i Sverige, Danmark, Holland og Kina. Filialer i Indien og Tyskland er også nyetableret.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062