23948sdkhjf

Shipcraft kan ikke bekræfte gidsel er død

Rederiet Shipcraft har ikke modtaget troværdige oplysninger, der bekræfter at et af de seks gidsler fra coasteren Leopard er død.

Rederiet Shipcraft har ikke modtaget troværdige oplysninger, der bekræfter at et af de seks gidsler fra coasteren Leopard er død.



Det forlød i flere udenlandske medier mellem jul og nytår, at et af de seks besætningsmedlemmer fra fragtskibet Leopard, der holdes som gidsler af somaliske pirater, er død.

Rederiet Shipcraft, der ejer og driver Leopard, har i en pressemeddelelse afvist kendskab til det påståede dødsfald.

- Der har været rygter fremme i forskellige udenlandske medier, at en af vor kolleger, der er kidnappet af somaliske forbrydere, skulle være afgået ved døden. Shipcraft har ikke modtaget hverken uafhængig eller bekræftet information i løbet af de sidste par dage, der kan bekræfte disse overvældende rygter. Det vil være upassende for selskabet at komme med yderligere kommentarer i denne sag, da dette vil kunne forværre situationen yderligere for vore kolleger, der er tilbageholdt i Somalia, hedder det i meddelelsen fra Shipcraft, der slutter:

- Vi arbejder uafbrudt for at få vor besætning løsladt så hurtigt som muligt. Til trods for alle bestræbelser har piraterne desværre ikke vist tegn på at ville løslade vor besætning.

Meddelelsen er underskrevet af Shipcrafts adm. direktør Claus Bech.

Shipcraft har været stærkt kritiseret for håndteringen af gidseltagningen af de seks besætningsmedlemmer – to danske skibsofficerer og fire filippinske søfolk – der har været i de somaliske piraters vold siden 12. Januar 2011.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078