23948sdkhjf

3D Logistik A/S opruster

Kasper Thustrup er i dag onsdag tiltrådt som salgs- og udviklingschef i 3D Logistik A/S, hvor han indtræder i den daglige ledelse.

Kasper Thustrup er i dag onsdag tiltrådt som salgs- og udviklingschef i 3D Logistik A/S, hvor han indtræder i den daglige ledelse.



Kasper Thustrup kommer fra en lignende stilling i IT branchen og har tidligere arbejdet med logistik.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde sammen med alle mine nye kollegaer og i fællesskab udvikle virksomheden yderligere i tiden fremadrettet. Der er skabt rigtig flotte resultater i de senere år, og der er stadig et kæmpe potentiale i 3D Logistik, siger Kasper Thustrup i forbindelse med sin tiltræden.

Adm. Direktør Steen Møller ser ligeledes positivt på fremtiden og udtaler:

- Med ansættelsen af Kasper får vores ledelse et løft og ikke mindst noget luft til yderligere udvikling af vores løsninger og den generelle forretning.

3D Logistik A/S er en mindre uafhængig danskejet logistikvirksomhed med 25 ansatte i administrationen, og 60 udvalgte vognmænd på vejene.

Virksomheden ejes 100 % af Steen Møller og tilbyder logistikservices inden for fem hovedområder: distribution i Danmark, ekspres forsendelser i Danmark samt udland, kurerkørsel, direkte fra A til B, medicinallogistik, import, kontrol samt distribution og lagerlogistik

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078