23948sdkhjf

24 tankbiler på stribe

HMK Bilcon A/S og Nordjysk Blæser-Service har i øjeblikket travlt med produktionen af fodertankbiler.

HMK Bilcon A/S og Nordjysk Blæser-Service har i øjeblikket travlt med produktionen af fodertankbiler.



Den netop afsluttede ordre på 24 stk tankbiler til DLG følges op med andre kundetilpassede opbygninger. Således arbejdes der i øjeblikket på en opbygning bestående af forvogn og anhænger til Mollerup Mølle, samt en forvogn til vognmand Tom Hansen fra Kalundborg.

Alle opbygninger tilpasses kundernes ønsker og behov, og der tages ved opbygningen størst mulig hensyn til chaufførens arbejdsvilkår.

HMK Bilcon står for totalleverancen, design, konstruktion og produktion af tankopbygningerne og Nordjysk Blæser-Service sørger for montering af tank på chassis, samt opbygning af komplet rørsystem, læserkonsol, og andre dele. Alle opbygninger lakeres på HMK Bilcons eget malerværksted og samles efterfølgende hos Nordjysk Blæser-Service.

Alle tre opbygninger leveres med den nye Kaeser blæser der giver mere luft end tidligere anvendte typer. Blæseren indbygges i et lyddæmpet aluminium kabinet og er således beskyttet mod vejr og vind. Opbygningen til Mollerup Mølle er ligeledes forsynet med Solimar luftdyser i alle rum, således at der kan blæses luft ind under foderet.

HMK Bilcon og Nordjysk Blæser-Service arbejder også ud over landets grænser. Således er der i øjeblikket projekter i gang både til norske og svenske tankbils-kunder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078