23948sdkhjf

Vagtskifte hos Krone Skandinavien

Fra 1. januar 2013 overdrager Leif Toft Krone agenturet - efter næsten 30 år med import af Krone trailere i selskabet Krone Skandinavien A/S - til Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH.

Fra 1. januar 2013 overdrager Leif Toft Krone agenturet - efter næsten 30 år med import af Krone trailere i selskabet Krone Skandinavien A/S - til Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH.



Aftalen har altid været, at når Leif Toft nåede pensionsalderen, skulle agenturet falde tilbage til Tyskland. Hele organisationen i Krone Skandinavien flyttes til Krone Scanbalt i Padborg fra det nye år.

Scanbalt, som oprindelig blev etableret af Leif Toft, og som siden august 2010 har været i Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH’s besiddelse, har indtil dato beskæftiget sig med nysalg af Krone trailere i Baltikum samt brugte trailere i samme lande såvel som Skandinavien.

Krone Scanbalt, som det nye selskab hedder, ledes af Jan Knudsen, og får nu således også nysalg af Krone trailere i Skandinavien.

Leif Toft, adm. direktør for koncernen LTH Group A/S beliggende i Aabenraa, etablerede sin første virksomhed i 1972, og koncernen omfatter i dag mange virksomheder.

- Jeg er nysgerrig af natur, så jeg har også investeret i andre områder, men jeg er altid vendt tilbage til lastvognsbranchen, udtaler Leif Toft.

- Selvom jeg nu frasælger mit livsværk, så har jeg ikke planer om at gå på pension, fortsætter han.

- Det har været en betingelse fra min side, at alle mine medarbejdere i Krone Skandinavien kommer med til Padborg i det nye selskab.

- Uden mine medarbejdere var jeg ikke nået dertil, hvor jeg er i dag, og jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg kommer til at savne dem alle sammen, slutter Leif Toft.

At de 8 medarbejdere, som flytter med til Padborg, har været glade for deres arbejdsplads på Lundsbjerg Industrivej i Aabenraa, vidner den gennemsnitlige anciennitet på snart ti år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11