23948sdkhjf

Konkurs i Sønderborg

Flere transport- og logistiknyheder.

Flere transport- og logistiknyheder.



Konkurs i Sønderborg

Ved dekret af 18. december har Skifteretten i Sønderborg taget Bjarne Jessen, Bustrupvej 27, Sønderborg under konkursbehandling efter en begæring, der er modtaget den 7. december.

Bjarne Jessen har drevet virksomheden Vognmand Bjarne Jessen, Bustrupvej 27, Sønderborg og kurator er advokat Preben Østergård, Kongevej 64 I/S, Kongevej 64, Sønderborg.

Johansen konkurs

Skifteretten i Horsens har ved dekret af den 11. december taget Jesper Johansen, Smedeskovvej 32, Galten under konkursbehandling efter en begæring, der er modtaget den 6. december.

Jesper Johansens virksomhed er ifølge Erhvervsstyrelsen en enkeltmandsvirksomhed inden for vejgodstransport, som er etableret i april 2000.

Kurator er advokat Mogens Bjerggaard, Adelgade 83, Skanderborg.

Anmeldte krav skal fortsat prøves i Brovst

I konkursboet J. P. Transport ApS, Langeslund Mark 1, Brovst indkaldes der til møde til fortsat prøvelse af anmeldte krav i henhold til konkurslovens § 95 på kurator, advokat Per Mogensens kontor, Advokathus Nord, Viaduktvej 3, Aabybro, tirsdag den 15. januar kl. 9.

Kurators indstilling vedlagt anmeldelserne med bilag ligger til eftersyn på kurators kontor fra den 18. december at regne. Indstillingen ligger i samme tidsrum til eftersyn hos Retten i Hjørring, Skifteafdelingen, Sct. Knuds Park 8, Hjørring.

Møde i Tina Trans

Ved konkursboet Tina Trans ApS, Kalvehavevej 8, Fakse indkaldes der i henhold til konkurslovens § 131 til møde hos kurator, advokat Peter Schiøtz, Nygade 9, Næstved, mandag den 14. januar kl. 11, til prøvelse af anmeldte krav i henhold til § 97.

Afsluttende skiftesamling i Ebbes Autotransport

Hos konkursboet Ebbes Autotransport & Co. ApS, Ørnesædevej 13, Havdrup holdes der afsluttende skiftesamling i Retten i Roskilde, Skifteretten, Helligkorsvej 3, Roskilde, onsdag den 23. januar kl. 8.30, til behandling og eventuel stadfæstelse af udkast til regnskab og udlodning med en dividende på 23,6306 % til § 95 krav.

Lille dividende til privilegerede kreditorer

I konkursboet Henning Marthedal Hansen, HMH Transport, Ferritslevvej 88, Ullerslev holdes der afsluttende skiftesamling i Retten i Svendborg, Mødelokale D, Østre Havnevej 16 B, Svendborg, mandag den 14. januar kl. 12, til behandling og eventuel stadfæstelse af udkast til regnskab og udlodning med en dividende på 1,82379 % til § 97 krav.

Ny næstformand ved kendt fond

Peter Straarup er den 15. november tiltrådt som næstformand for A.P. Møller Og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til Almene Formaal, Esplanaden 50, København K og Knud Johannes Sørensen er samtidig fratråds som næstformand, men forbliver som medlem af selskabets bestyrelse.

Kapitalen opdelt ved Alpi

Vedtægterne er den 4. oktober ændret ved Alpi Air & Sea A/S, Vejlevej 5, Herning og kapitalen er opdelt i klasser med 350.000 kr. i A-kapitalandele og 150.000 kr. i B-kapitalandele.

Andreas Andresen forhøjer

Den 10. december er vedtægterne blevet ændret hos Andreas Andresen Holding ApS, Thorsvej 19, Frøslev, Padborg og en kapitalforhøjelse på 100.000 kr. er indbetalt ved konvertering af gæld, til kurs 85.979,21. Kapitalen i selskabet udgør herefter 400.000 kr.

Tre bestyrelsesmedlemmer træder ud

Erik Bierre, John Michael Jørgensen og Peter Møller Petersen er den 14. december trådt ud af bestyrelsen ved Lauritzen Bulkers A/S, Sankt Annæ Plads 28, København K.

Skifte hos Maximus

Pia Bjørnlund Olsen, (adm. dir), Mellemvangsvej 22, Hvidovre er den 18. december indtrådt i direktionen ved Maximus Spedition ApS, Ulstrup Bygade 1, Tureby og Lillian Westborg er trådt ud.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062