23948sdkhjf

Ny DAF til Henrik Josefsen Transport

Da der hos Henrik Josefsen Transport i Bramming skulle vælges ny lastvogn, var det naturligt at det igen blev en DAF.

Da der hos Henrik Josefsen Transport i Bramming skulle vælges ny lastvogn, var det naturligt at det igen blev en DAF.



Den gamle DAF havde kørt næsten 1 million km og har kørt med et fornuftigt brændstofforbrug, og har samtidig haft fornuftige vedligeholdelsesomkostninger. Chaufføren har været med i valg af opbygning, samt hvad der skulle laves indvendig i den nye lastvogns førerhus.

Vognen blev en DAF XF 105-510 FTG med en akselafstand på 4150 mm. Der gør det muligt at opnå god plads til en stor dieselkapacitet. Derudover er der lavet plads til en værktøjskasse, samt diverse afdækninger og dørkplader.

Lastvognene er specificeret med ATe drivline (Advanced Transport Efficiency) hvilket betyder at drivlinien er optimeret til at kunne køre så økonomisk som muligt. For at opnå dette, er DAF lastvognen blandt andet elektronisk optimeret og miljøcertificeret som EEV, ligesom spoileren er optimeret og gearingen i bagtøjet er tilpasset økonomisk drift. Gearkassen er ZF AS-Tronic med automatiseret gearskifte og samtidig er der integreret retarder.

Den nye lastvogn er bygget op ved PM Lastvognsservice A/S i Hedensted og den indvendig polstrings i førerhuser lavet af BJ Autopolstring ApS i Padborg. Klargøringen er lavet af ESA Trucks i Kolding, hvor sælger Thomas Poulsen har stået for salg og aflevering.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063