23948sdkhjf

TomTom Business Solutions i mere end 175.000 erhvervskøretøjer

TomTom er nu – ifølge egne oplysninger - Europas største udbyder af flådestyringssystemer fra én platform.

TomTom er nu – ifølge egne oplysninger - Europas største udbyder af flådestyringssystemer fra én platform.



TomTom Business Solutions har nu mere end 15.000 kundevirksomheder, der styrer deres vognpark på sammenlagt mere end 175.000 køretøjer, i kundekartoteket. Det er en stigning på 30 procent i forhold til de 134.000 køretøjer der var i begyndelsen af året.

Dermed er TomTom Business Solutions prisbelønnede flådestyringsværktøj Webfleet nu ifølge TomTom dett største enkelt-platforms og systemuafhængige flådestyringssystem i Europa.

Den flotte vækst afspejler den igangværende udvikling af et verdensomspændende netværk af lokale partnere, som skal sælge og supportere TomToms avancerede systemer.

- TomTom har cementeret sin førende position i branchen ved at tilbyde konsekvent fremragende produkter og support, der leveres af et stadigt voksende netværk af lokale forhandlere i 22 lande, siger Thomas Schmidt, administrerende direktør hos TomTom Business Solutions.

For at understøtte denne vækst har TomTom for nylig udvidet kapaciteten i sin Webfleet flådestyrings softwareplatform.

- Vores blomstrende netværk af partnere, som er opdateret med vores avancerede teknologi og fremtidssikrede IT-infrastruktur, hjælper kunderne med at realisere daglige besparelser på samlet mere end € 1,5 mio., fortæller Thomas Schmidt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.642