23948sdkhjf

Unifeeder klar til anløb i ny russisk havneterminal

Det føret anløb i den nye russiske dybvandshavn Ust-Luga, der har faciliteter til et bredt spekter af godstyper, bliver Unifeeders 1440 TEU store containerfeeder Emotion.

Det føret anløb i den nye russiske dybvandshavn Ust-Luga, der har faciliteter til et bredt spekter af godstyper, bliver Unifeeders 1440 TEU store containerfeeder Emotion.



Begivendheden finder sted 29.december, hvor Unifeeder får æren af at åbne trafikken til den nye moderne port til det hastigt voksende russiske marked..

Unifeeder kommer til at anløbe den nye containerterminal i Ust-Luga fast hver uge og feederrederiet er allerede i gang med at oprette eget kontor på terminalen..

-Vi er sikre på, at den nye service til Ust-Luga bliver en succes, fordi containerterminalen udgør et sundt alternativ til city terminalerne i St. Petersburg. Den geografiske placering gør det muligt at reducere de driftsmæssige konsekvenser af den hårde vinter i området, for trafikker til ikke bare St. Petersborg, men også til Moskva og Kaluga via en allerede etableret infrastruktur. Ust-Luga er en ny port til Rusland og vi er i Unifeeder stolte over at kunne tilføje containerterminalen til vores i forvejen omfattende terminalnetværk i området, siger Unifeeders CEO, Jesper Kristensen.

Unifeeder tilbyder såkaldte komplette one-stop-services til både feeder- og shortsea-kunder, med faste ugentlige forbindelser fra Ust-Luga til containerterminalerne i Hamborg og Rotterdam.

Med servicen til Ust-Luga tilbyder Unifeeder nu samlet syv ugentlige forbindelser mellem de store europæiske containerhubs i Antwerpen, Rotterdam, Bremerhaven og Hamborg, og St. Petersborg-området.

Ust-Luga her placeret i Den finske Bugt, hvor terminalen i vintermånederne ligger væsentligt tættere på åbent vand end de øvrige havneterminaler i St. Petersborg-området. Dermed skal der navigeres i kortere tid gennem de isfrie render, som opretholdes med isbrydere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063