23948sdkhjf

Køb din kalender til 2012

Trans Inform er klar til 2012 med en ny, flot vægkalender (A4) med motiver af veteran-lastbiler. Det er tredje år i træk, at journalist Finn Bjerremand tager billeder til kalenderen, som er designet af vores grafiker Tom Nielsen. Den flotte kalender er kommet fra trykkeriet og er nu klar til at blive udsendt. Samtidig har vi fra samlere fået en række henvendelser om de to tidligere kalendere, hvilket har fået os til at genoptrykke et vist antal 2010-og 2011-kalendere. Så udover at have styr på fremtiden, er der nu mulighed for igen at gå tilbage i tiden... Bestil veterankalenderen til kontoret, til medarbejderne og kunder – eller bare til dig selv. Du kan blandt andet få kalendere med eget firmalogo-bånd (minimum ti kalendere), så de kan bruges som reklame- og firmagave. Læs mere: http://www.transporttidende.com/images/uploads/Veterankalender_2012.pdf Ring til Edel Jensen på 7010 0506 eller mail på edel.jensen@transinform.com

Trans Inform er klar til 2012 med en ny, flot vægkalender (A4) med motiver af veteran-lastbiler. Det er tredje år i træk, at journalist Finn Bjerremand tager billeder til kalenderen, som er designet af vores grafiker Tom Nielsen.

Den flotte kalender er kommet fra trykkeriet og er nu klar til at blive udsendt.

Samtidig har vi fra samlere fået en række henvendelser om de to tidligere kalendere, hvilket har fået os til at genoptrykke et vist antal 2010-og 2011-kalendere.

Så udover at have styr på fremtiden, er der nu mulighed for igen at gå tilbage i tiden...

Bestil veterankalenderen til kontoret, til medarbejderne og kunder – eller bare til dig selv. Du kan blandt andet få kalendere med eget firmalogo-bånd (minimum ti kalendere), så de kan bruges som reklame- og firmagave. Læs mere:

http://www.transporttidende.com/images/uploads/Veterankalender_2012.pdf

Ring til Edel Jensen på 7010 0506 eller mail på edel.jensen@transinform.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094