23948sdkhjf

Volvo øgede leveringerne med 45 procent i november

Volvo Lastvagnar øgede sine leveringer i november måned i år med 45 procent set i forhold til november sidste år.

Volvo Lastvagnar øgede sine leveringer i november måned i år med 45 procent set i forhold til november sidste år.



Alene i Europa steg Volvos leverancer til 4418 enheder, hvilket er hele 35 procent højere end november sidste år. Det er hovedsageligt på markederne i Storbritannien, Frankrig og Sverige, der har været en stigning.

Kraftigst i Østeuropa

På det russiske marked steg leveringerne fra Volvo med hele 159 procent i forhold til samme periode i 2010, og i hele Østeuropa steg Volvos leveringer med 72 procent.

På det sydamerikanske felt er det også gået fremad. I Brasilien steg Volvo leveringer med 15 % og totalt på det Sydamerikanske marked steg leverancerne til 2159 nye Volvo lastvogne, hvilket er en fremgang på 24 % i forhold til november 2010.

Plus 85 procent

Vender man blikket mod det Nordamerikanske lastvognsmarked, steg Volvos leveringer med hele 85 % set i forhold til november sidste år, hvilket betyder at der er leveret 2959 nye Volvo lastvogne.

Indenfor segmentet med langturskørsel fortsætter efterspørgslen med at være høj. Nysalget drives lige nu fortrinsvis af behovet for at få udskiftet lastbilflåderne, og samtidig begynder de mindre aktører i høj grad at udskifte sine ældre lastvogne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093