23948sdkhjf

MAN TGX til krævende nordisk indsats

Siverholm Transport i Tylstrup har fået leveret tre nye MAN TGX, der skal køre i Norden.

Siverholm Transport i Tylstrup har fået leveret tre nye MAN TGX, der skal køre i Norden.



Siverholm Transport i Tylstrup har en travl hverdag med bl.a. transporter til Norge og Sverige, så firmaet stiller store krav til materiellet med hensyn til både driftsikkerhed, styrke og komfort. Til transporter med bl.a. modulvogntog i Sverige og stykgods til Nordnorge har firmaet netop modtaget tre nye treakslede MAN TGX-trækkere.

Af hensyn til de lange stræk er de nye MAN-trækkere udstyret med bl.a. ekstra store dieseltanke på 760 liter, og økonomien sikres med ZF gearkassen AS-Tronic, der har automatiseret gearskift, og som tillige letter chaufførens arbejde samtidig med at det er lettere end en tilsvarende manuel betjent gearkasse. Chaufførkomforten er i øvrigt tilgodeset ved, at MAN-trækkerne er udstyret med det rummelige og støjsvage XXL-førerhus med alt moderne udstyr til langture. Desuden er en af lastbilerne udstyret med MANs fabriksmonterede parkeringsklimaanlæg, som lagrer energi til køling under kørslen, og derpå kan holde førerhuset køligt i 8 timer uden at motoren skal være i gang.

Styrken til de lange og tunge transporter kommer fra de seje 480 hk motorer, der forener stor trækkraft og optimal økonomi, og som naturligvis opfylder de gældende strenge Euro 5 miljøkrav.

Siverholm Transports tre nye MAN TGX 26.480 BLS 6x2/2 vil bidrage positivt til firmaets krævende kørselsopgaver i Norden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063