23948sdkhjf

Tidligere vognmand søger gældssanering

Flere transport- og logistiknyheder:

Flere transport- og logistiknyheder:



Tidligere vognmand søger gældssanering

Skifteretten i Holbæk har den 1. december indledt gældssaneringssag for Preben Dan Daneland, Bøgebjergvej 23, Fårevejle, der tidligere har drevet virksomheden Daneland Transport v/Preben Daneland.

Skifterettens medhjælper er advokat Poul Bay-Larsen, Sv. O. Hansen, Kordilgade 38, Kalundborg.

Afsluttende skiftesamling i Vålse

I konkursboet Vålse Transport ApS, Dæmningsvej 27, Nørre Alslev holdes der afsluttende skiftesamling i Retten i Nykøbing Falster, Mødelokale 1, Vestensborg Allé 8, Nykøbing F, torsdag den 12. januar kl. 10.45.

På mødet vil der ske behandling og eventuel stadfæstelse af udkast til regnskab og udlodning med en dividende på 99,67639% til § 95 krav.

Skiftesamling i Kærby

Ved konkursboet Kenneth Rygaard Jensen ApS, Kærbyvej 11, Kærby, Kalundborg holdes der afsluttende skiftesamling i Retten i Holbæk, Mødelokale 8, Sofievej 4, Holbæk, torsdag den 12. januar kl. 09, til behandling og eventuel stadfæstelse af udkast til regnskab og udlodning med en dividende på 2,043156% til § 97 krav.

Intet tilbage i Tranders Nordic

Tirsdag den 10. januar kl. 09.30 holdes der skiftesamling i Retten i Aalborg, Skifteretten, Badehusvej 17, Aalborg i konkursboet Tranders Nordic ApS, Jellingvej 1 B, Svenstrup J.

På samlingen forventes boet sluttet efter konkurslovens § 143, stk. 1, da der ikke er midler ud over, hvad der medgår til dækning af omkostninger.

Selskab opløst i Bramdrupdam

Konkursbehandlingen af Vognselskabet Af 1982 A/S, Centervej 2, Bramdrupdam, Kolding er afsluttet den 14. december og selskabet er opløst.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062