23948sdkhjf

Årets Transportvirksomhed 2012 skydes i gang

Alle kan være med til at foreslå virksomheder til Dansk Transport & Logistiks prestigefyldte konkurrence.

Alle kan være med til at foreslå virksomheder til Dansk Transport & Logistiks prestigefyldte konkurrence.



I dag, 15. december 2011, skydes konkurrencen Årets Transportvirksomhed (ÅTV) 2012 i gang. Det er 9. gang, at ÅTV holdes som en særlig DTL-event, hvor en DTL-medlemsvirksomhed kåres på foreningens generalforsamling i maj.

Bag Årets Transportvirksomhed står DTL, Bridgestone dæk, Codan Forsikring, Dansk Autohjælp, Scania Danmark og VBG. DTLs mediepartner er igen i år Danmarks Transport Forlag.

I modsætning til tidligere år er det denne gang muligt for alle – også DTLs foreninger og erfagrupper – at anbefale en DTL-virksomhed som kandidat til at blive nomineret til titlen.

Årets Transportvirksomhed 2012 er desuden kombineret med to gratis arrangementer. Lørdag, den 31. marts, på Sjællandsringen ved Roskilde og lørdag, den 14. april, på Jyllandsringen ved Silkeborg kan alle DTL-virksomheder og deres familier/medarbejdere se lastbiler, racerbiler, glatførekørsel, bakkekonkurrence, koblingsræs og møde racerkører John Nielsen. Desuden kan medlemmerne her pege på, hvem de mener skal med i finalen af Årets Transportvirksomhed 2012.

Alle der deltager i arrangementet og deltager i afstemningen vil kunne vinde en rejse for to personer.

Anbefalingen sker herunder på dette link og alle, der anbefaler en virksomhed, deltager i lodtrækningen om gaver fra partnerne bag ÅTV:

http://www.dtl.eu/AATV/AATV.aspx

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094