23948sdkhjf

Det bliver bedre

For mange virksomheder har 2010 mest af alt mindet om en konkurrence i ”at holde vejret længst” - året og ikke mindst finanskrisen skulle overstås.

For mange virksomheder har 2010 mest af alt mindet om en konkurrence i ”at holde vejret længst” - året og ikke mindst finanskrisen skulle overstås.



Af Gwyn Nissen

I 2011 er der så forhåbentlig igen lejlighed til at trække vejret – for dem, der da nåede så langt.

2009 og 2010 har været en dødskamp for mange virksomheder i transportbranchen. Men for dem, der er nået hertil, er der håb forude: Det bliver bedre.

Det er selvfølgelig ikke noget jeg kan garantere - endsige har indflydelse på - men der er nu flere positive tegn end der er faresignaler.

Herhjemme kan branchen glæde sig over det seneste trafikforlig. Dels bliver der mulighed for at transportere flere tons med lastbilen, dels kommer der mere gang i byggeri- og anlægsbranchen til næste år.

Mere gods på lastbilen kan konverteres direkte til flere penge i kassen. Det er en håndsrækning til en lang række mindre virksomheder, der ikke råder over eller har behov for modulvogntog.

Men vognmanden skal være vaks ved havelågen, så der ikke er andre, der scorer den gevinst, der var tiltænkt vognmanden – og miljøet. Der vil nemlig være rift om de sparede kroner.

Trafikforliget åbnede også for en lang række mindre anlægsprojekter på havne, veje og cykelstier. Her kan den trængte bygge- og anlægsbranche se frem til mere arbejde, og det samme gælder vognmænd tilknyttet branchen.

Hvis vi så også vender tilbage til mere stabile tilstande i 2011, så er der alt i alt udsigt til, at 2011 bliver bedre. Om ikke andet, så er det da et godt juleønske.

Glædelig jul og godt nytår
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109