23948sdkhjf

Schenker kører priser hjem

Koncernen har vundet to logistikmiljøpriser og er blevet hædret som "Årets luftfragtspeditør".

Koncernen har vundet to logistikmiljøpriser og er blevet hædret som "Årets luftfragtspeditør".



Under uddelingen af årets eyefortransports europæiske 3PL-priser gik prisen som "Best European 3PL for Sustainability" til DB Schenker. Eyefortransports 3PL-priser skal belønne det tredjeparts-logistikselskab, der løbende leverer kvalitet og overlegen service til sine kunder. Vinderne i kategorierne blev fundet ved en afstemning blandt de europæiske 3PL-kunder, dvs. producenter og detailhandlere, der hver dag er afhængige af og arbejder med leverandører af logistikydelser.

Under uddelingen af The Logistics Mercury Awards modtog Schenker Australia Pty Ltd desuden prisen for bedste grønne initiativ baseret på en række projekter realiseret ikke kun i Australien men også på verdensplan. Virksomheden byggede sin første ”Green Terminal” i Australien i 2009, men en anden vigtig faktor for at reducere CO2-emissioner er optimering af intermodale transportløsninger i forsyningskæden.

Endelig vandt DB Schenker i Hong Kong prisen som "Bedste luftfragt-speditør i 2010" på 2010 Supply Chain Asia Logistics Awards, som sponsoreres af bladet Supply Chain Asia.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063