23948sdkhjf

Jørgen Egeskov fylder 60 år

Hjertet banker for transporten hos formanden for Dansk Transport & Logistik.

Hjertet banker for transporten hos formanden for Dansk Transport & Logistik.



Jørgen Egeskov er oprindelig uddannet landmand og måske er det derfra han har sin jyske sindighed og rolige gemyt. Men formanden for Dansk Transport & Logistik kan også blive skarp og kontant, når han som frontfigur for landets største transportorganisation skal forsvare den danske vognmand.

I et kvart århundrede har vognmand og direktør Jørgen Egeskov, der 29. december fylder 60 år, arbejdet for bedre vilkår for det danske transporterhverv gennem forskellige tillidsposter inden for transporten.

Jørgen Egeskov ser godstransporten, som det erhverv, der binder hele Danmark sammen, fordi lastbiler og godstog bringer væsentlige leverancer fra A til B – lige fra byggematerialer til byggepladsen til mælk og mel til supermarkederne.

DTL-formanden er som forretningsmand, organisationsmenneske og privatperson desuden kendt som en mand, der holder ord, og som ikke bryder sig om urent trav. Så når nogen forsøger at snyde på vægten, kan hans ellers yderst rolige gemyt blive udfordret.

Selv har Jørgen Egeskov gennem 30 år drevet virksomheden Vamdrup Specialtransport, hvor han har specialiseret sig i kranudlejning og særtransporter – dvs. transport af f.eks. vindmøllevinger og andre særlige godstyper. Her har han også markeret sig med innovative løsninger.

Privat er Jørgen Egeskov gift med Bodil og har to børn. Fritiden tilbringer han blandt andet på sejlbåden Plaisir, der ligger i Kolding.

Jørgen Egeskovs 60 års fødselsdag den 29. december markeres på Børsen, Slotsholmgade 1 i København fredag, den 14. januar kl. 14-16.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078